Inilah caranya untuk mendapatkan tawaran 4GB data Airtel / sehari

Inilah caranya untuk mendapatkan tawaran 4GB data Airtel / sehari


NEW DELHI: Airtel memperkenalkan pelan Rs 999 untuk pelanggan prabayar lewat bulan lepas. Sebagai sebahagian daripada pelan, pengguna Airtel prabayar boleh mendapatkan 112GB data 3G atau 4G di Rs 999 selama 28 hari (4GB sehari). Ini juga termasuk panggilan tempatan dan STD yang tidak terhad. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh memanfaatkan pelan ini. Inilah langkah-langkahnya.

– Muat turun aplikasi My Airtel dari App Store atau Google Play Store.

– Log masuk dengan nombor telefon atau ID e-mel anda

– Pilih bahagian penyemakan pelan dan cari pelan Rs 999.

– Pilih pelan dan lanjutkan dengan proses pembayaran.

– Anda boleh memilih pelbagai kaedah untuk pembayaran termasuk kad debit, perbankan bersih atau melalui dompet bergerak. Anda juga boleh membayar menggunakan Airtel Money.

Apabila dibandingkan dengan rancangan Rs 999 Reliance Jio, Airtel memberikan data tambahan 22GB kepada penggunanya. Pelan Reliance Jio 999 menawarkan data 90GB selama 90 hari tanpa had FUP. Walaupun harganya sama, namun Jio menawarkan kesahan 90 hari dan tawaran Airtel datang dengan kesahan 28 hari.

Selain pelan Rs 999, pengguna prabayar Airtel juga boleh pergi untuk rancangan Rs 695, Rs 795, Rs 799, Rs 899 atau Rs 1198. Syarikat itu bulan lepas juga memulakan tawaran data "bonus" 30GB untuk pelanggan baru. Di bawah tawaran ini, pengguna pasca bayar Airtel baru akan mendapat data 10GB sebulan untuk tempoh 3 bulan. Tawaran itu akan ditarik balik selepas selesai tiga bulan. Syarikat itu menambah bahawa tawaran hanya sah pada telefon bimbit 4G dan akan diperuntukkan selepas 96 jam pengaktifan SIM.

Bulan lepas, Airtel juga melancarkan pelan data Rs 5. Pelan Rs 5 Airtel adalah untuk pengguna prabayar dan ia menawarkan pengguna 4GB data 4G. Walau bagaimanapun, kesahihan data ini hanya selama tujuh hari dan tawaran ini juga tersedia untuk pengguna telefon bimbit 4G.

.

Leave a Reply